Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Христов: Свалянето на Росен Желязков е опит за отмъщение от ПП-ДБ

Политика

Румен Христов: Свалянето на Росен Желязков е опит за отмъщение от ПП-ДБ

Румен Христов: Свалянето на Росен Желязков е опит за отмъщение от ПП-ДБ - Tribune.bg
Снимка:

Нямаме съмнения, че ако Бойко Борисов бъде излъчен за премиер ще се справи, подчерта той

Свалянето на Росен Желязков от председателското място в Народното събрание е опит за отмъщение от страна на ПП-ДБ, защото нещата не продължиха, заяви пред БНТ Румен Христов от ГЕРБ-СДС.

По думите му от страна на опозицията това е нормален ход.

"10 месеца управлявахме заедно и сега да се разграничим. Росен Желязков не заслужаваше това нещо. Пеевски и ДПС бяха добри и помагаха, когато ставаше дума за промените в Конституцията. Те нямаха никакъв представител в изпълнителната власт, както и ГЕРБ-СДС, с изключение на Мария Габриел", допълни Румен Христов.

Според него много неща от "Продължаваме Промяната" са били направени аматьорски. "Демократична България" имаха малко представители в това правителство, основно беше на ПП", каза още Румен Христов.

Относно предстоящите избори 2 в 1 той коментира: Нямаме съмнения, че ако Бойко Борисов бъде излъчен за премиер ще се справи.

Румен Христов прогнозира резултата от изборите така: "ГЕРБ-СДС няма да бъде с мнозинство, което да позволи да имат самостоятелно управление и ще се съобразяваме с останалите колеги. Изборът с кой ще си говорим не е много голям. Фразата "Никога не казвай никога" е много валидна и днес, сигурно ще се изпокараме много сериозно в тази кампания и после ще ни се наложи да сядаме на една маса. Ще се търси евроатлантическо мнозинство".


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети